Gayrettepe Koltuk Yıkama

Gayrettepe Koltuk Yıkama

 

2016 yılında İstanbul Gayrettepe semtinde kurulan Gayrettepe Koltuk Yıkama firmamız Dünyada kullanılan son teknoloji makinelerimizle yerinde Koltuk yıkama hizmet vermekteyiz.

Profesyonel olarak Koltuk Yıkama hizmeti veren, koltuk yıkama sektöründe lider firma olan Gayrettepe Koltuk Yıkama ya hoş geldiniz.

Uzun yıllardır İstanbul’da  koltuk yıkama hizmeti veren firmamız evlerinizde veya işyerlerinizde kullanmakta olduğunuz koltuk takımı, köşe takımı, oturma gurubu ve çekyatlarınızın profesyonel koltuk yıkama ekibimizin birinci sınıf ve hiçbir kimyasal ürün içermeyen koltuk yıkama şampuanları ve sanayi tipi olan endüstriyel yüksek vakumlu koltuk yıkama makinemiz ile koltuklarınızı yüzeysel değil derinlemesine temizler.

Gayrettepe Koltuk Yıkama

Bilindiği gibi İstanbul da birçok koltuk yıkama firması vardır ve hepsinin de değişik yıkama sistemleri aynı zamanda farklı fiyat politikaları bulunmaktadır.

Tüketici olarak koltuk takımlarınızı, köşe takımlarınızı, oturma guruplarınızı veya çekyatlarınızı yıkatırken veya firmaları araştırırken koltuk yıkayan firmanın koltuklarınızı kaç aşamadan geçirilerek yıkandığını, sünger dahil olmak üzere tamamen ıslatıldığını, koltuk yıkama fırçası kullanıldığını, çekme öncesi durulama yapılıp yapılmadığını muhakkak sorunuz.

Çünkü bir adet koltuk takımı yıkama süresi minimum iki saattir, bir adet köşe takımı yıkama süresi minimum bir buçuk saattir, bir adet oturma gurubu yıkama süresinde minimum iki saattir bu süre koltuklardaki kirlilik veya minderli koltuk takımı olma durumuna göre değişmektedir.

 

Gayrettepe Koltuk Yıkama